• Alles voor huis, tuin & dier
 • Voor de beste groeninspiratie
 • Handige groenvideo's
Kerstverlichting, buitenverlichting, veranda, lantaarn, bank, kerstboom
minuten lezen

De leukste kerstverlichting voor buiten

Kerstmis is een lichtjesfeest, dus je kunt helemaal uitpakken in de tuin met lichtsnoeren voor buiten, fakkels en verlichte bomen. Al die fonkelende kerstlampjes toveren je tuin om tot een magische plek, je kunt je tuin op zoveel manieren laten stralen! Zet bomen en grote struiken in de spotlights en zorg voor diepte. Doe het vooral lekker uitbundig; te veel kerstlichtjes kan bijna niet. Je wilt natuurlijk alles zo lang mogelijk laten branden, en dan is het fijn dat ze weinig energie verbruiken. Daarom is bijna alle kerstverlichting met LED lampjes. Wij hebben een paar soorten kerstverlichting voor buiten voor je op een rij gezet!

Weet jij al hoe je jouw tuin gaat verlichten met Kerst?

Je kunt je tuin op zoveel manieren laten stralen! Ga dit jaar eens voor iets anders en maak een mooie verlichte kerstboom op je voordeur. Of gebruik de vlaggenstokhouder voor een waterval van lichtjes. De voordeur is immers het visitekaartje van je huis. Maar welke lampjes gebruik je precies waar?


 

Clusterverlichting

Met clusterverlichting in de tuin zorg je voor een gegarandeerd ‘wauw’-effect. De naam zegt het al: cluster, geclusterde verlichting. Heel veel lichtjes aan één snoer dus! Deze prachtige vorm van kerstverlichting voor buiten is er een heel veel verschillende maten en kleuren. Het is altijd met LED lampjes, dus het is ook nog eens een stuk milieuvriendelijker dan de traditionele kerstverlichting met gloeilampjes. Je kunt clusterverlichting in een grote boom in de tuin maken of gewoon in een struik. Er is clusterverlichting die alleen geschikt is voor binnen, maar ook speciaal voor buiten.

In onze webshop vind je een ruim aanbod aan verschillende kleuren en maten clusterverlichting

Kerstverlichting, tuin, buitenverlichting, clusterverlichting, lantaarn, guirlande

Clusterverlichting voor buiten

 

IJspegelverlichting

Wil je van je huis en tuin met kerst een echt winterwonderland maken? Ga dan voor ijspegelverlichting! Met deze verlichting voor buiten lijkt het wel alsof er een ijsregen langs het huis valt. Als je het hele huis wilt doen heb je wel aardig wat meters nodig, maar deze verlichting is gelukkig koppelbaar waardoor je nooit tekort komt. Net zoals bij de clusterverlichting zitten er in ijspegelverlichting altijd LED lampjes en zijn er verschillende kleuren lampjes verkrijgbaar. Ga je voor warm witte ijspegelverlichting, of wil je voor een extra ijzig effect liever heldere lampjes? Bij Intratuin vind je ijspegelverlichting in verschillende kleuren en maten!

Benieuwd naar onze collectie ijspegelverlichting? Kijk en shop de mooiste ijspegelverlichting voor bij jou thuis in onze webshop of in de winkel.

Buitenverlichting, kerst, tuinverlichting, ijspegelverlichting, veranda, guirlande

 

IJspegelverlichting

 

Lichtfiguren voor in de tuin

Het is pas echt kerst in de tuin met een mooi lichtfiguur. Van rendieren, kerstmannen, eekhoorns tot sneeuwpoppen: lichtfiguren vind je in allerlei soorten en maten. Sommigen zijn helaas alleen voor binnen, maar ook voor buiten vind je verschillende lichtfiguren voor in de tuin.

Ben je op zoek naar een mooi lichtfiguur voor bij jou in de tuin? In onze webshop en in de winkels vind je altijd wel een lichtfiguur voor in jouw tuin!

Lichtfiguren, buitenverlichting, poppen, kerstfiguren

Lichtfiguren voor buiten

 

Tuinstekers

Net zoals bij de lichtfiguren zijn er ook heel veel verschillende soorten tuinstekers. Je vindt eigenlijk altijd wel iets wat goed bij jou in de tuin past. Het makkelijke aan tuinstekers is dat je ze zo in de tuin prikt waardoor ze minder makkelijk omvallen. Kies bijvoorbeeld voor een mooie kerstboom of ster voor een echte kerstsfeer in de tuin.

Wil je graag een tuinsteker voor extra kerstsfeer in de tuin? In onze webshop en in de winkel vind je een ruim aanbod aan tuinstekers.

Kerstverlichting, buiten, kerstboom, tuinsteker

Kerstverlichting, buiten, kerstboom, tuinsteker

Tuinstekers

 

Netverlichting

Met netverlichting kun je in één keer een struik of boom helemaal gelijkmatig verlichten. Makkelijk en erg sfeervol. Je benadrukt er de vorm mee van bijvoorbeeld een buxusbol, waardoor je natuurlijke lichtfiguren creëert in je tuin. Ook netverlichting is er met LED lampjes en is verkrijgbaar in verschillende maten.

Netverlichting, buxus, kerstverlichting, buitenverlichting

 
 

Vlaggenmast kerstbomen

Heb je een vlaggenmast in de tuin? Maak een statement met een vlaggenmastkerstboom! De kleinere maten zijn er ook met een steker zodat je hem zelf in de tuin kunt prikken als je geen vlaggenmast hebt. Fairybells zijn er in allerlei maten en kleuren. Van 250 tot 2000 lampjes, van 2 meter tot 10 meter, je vindt altijd wel een fairybell die bij jou in de tuin past.

Vlaggenmast kerstboom

 

Ook leuk om te lezen

Reacties

 1. Avatar

  in een woord geweldig . Ben altijd zeer benieuwd naar de kerstshow, en het is altijd geweldig.

 2. Avatar

  Wat een leuke ideeen.
  Sfeervol en lekker eenvoudig!

 3. Avatar

  Altijd een belevenis de kerstsfeer bij intratuin.

 4. Avatar

  Super beau super décor trop beau

 5. Avatar

  Heel leuk en gezellig. Helaas woon ik in ‘T Spectrum,een woning van Woonzorg in Almere waar ouderen wonen. Helaas Krijgen we NIETS voor elkaar om enigzins iets van de woningbouw voorelkaar te krijgen. Alles uit eigen zak en de meesten hebben al niet veel te besteden. Zo hadden we met 4 bewoners de algemene tuin wat opgevrolijkt met planten en bloembakken .Al met al voor ons een vermogen uitgegeven bij Intratuin. Vorig jaar bij Intratuin een kerstboom gekocht en de inkomst hal versiert. Top . Ik ( wij als bewoners)zouden het stiekem fijn vinden
  wanneer we 1 van de voorbeelden in de algemene tuin kunnen waarmaken. We zullen zien.

 6. Avatar

  Het licht is buiten (van Intratuin)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *