• Alles voor huis, tuin & dier
  • Voor de beste groeninspiratie
  • Handige groenvideo's
DAY
Night
Black & Gold
Swipe

MISS REBELLE Day collectie

DAY

Wat voor een rebels type ben jij? Houd je van rustiek, natuurlijke texturen met een chique finishing touch? Warme, donkere, aardse tinten in combinatie met fris wit? Ronde, vriendelijke vormen in combinatie met een stoere, hoekige variant? Speelse ruimtes met essentiële basisstukken in een naturel kleurenpalet waarbij juist een splash van kleur de ruimte en geest liften. Dat is waar een DAY-interieur voor staat. Breng het in balans en houd dit in het achterhoofd: not too much, not too little, just enough.

Swipe

MISS REBELLE Night collectie

NIGHT

Zodra het donker wordt zie je de natuur op een nieuwe manier. De zachte lichtval zorgt voor diepe en donkere kleuren. Je voelt een andere energie, sprankelend en verleidelijk. En zo richt je de ruimtes ook in. Ornamenteel, rijkelijk gedecoreerd, glanzende stoffen, kleuren gecombineerd zoals je dat alleen ziet bij juwelen. Nighttime glamour voor wie durft. Rooms that don’t need a view.

Swipe

MISS REBELLE Black & Gold collectie

BLACK & GOLD

Dit is nieuw, extravagant, decadent en toch tijdloos. Een gouden sieraad als finishing touch maakt een little black dress nog mooier. Zo ook met een All Black & Gold interior. Deze nieuwe romance is flamboyant en glamorous. Een gouden eye-catcher oogt als een zonnestraal in de ruige donkere herfst- en wintermaanden. Black is always a good idea.