• Alles voor huis, tuin & dier
  • Voor de beste groeninspiratie
  • Handige groenvideo's
orchidee, mand, donkerblauwe muur, boeket
minuten lezen

Win een orchideeënjungle

Maak kans op een orchideeënjungle bij jou thuis!

Koop tijdens de actieperiode van 5 t/m 31 oktober één of meerdere orchideeën bij Intratuin. Bij de kassa krijg je een actievoucher met een code, deze code heb je nodig om mee te doen aan de winactie. Door mee te doen met de actie maak je kans op een exclusief groenstylingadvies van één van onze groenstylistes om thuis ook een orchideeënjungle te creëren. En je ontvangt nog eens € 449 shoptegoed om de orchideeën bij Intratuin te shoppen! Bekijk hier de actievoorwaarden.

Heb jij een orchidee gekocht?

Geweldig! Heel veel plezier met jouw nieuwe tropische eyecatcher! Natuurlijk wil jij ook kans maken op een exclusief groenstylingadvies en € 449.- shoptegoed. Vul hieronder de code in die op de actievoucher staat die je bij de kassa hebt ontvangen. Daarna kun je de rest van het formulier invullen om kans te maken.


Meedoen kan tot en met zaterdag 31 oktober 2020. Op maandag 2 november wordt er persoonlijk contact opgenomen met de winnaar en daarna zal dat ook op deze actiepagina genoemd worden.

Heb jij thuis ook een orchideeënjungle gecreëerd? Deel het met ons met #bedanktplant en #orchideeenjungle

Laat je inspireren door de orchideeënjungle van Kelly, Theo-bert en Monai

theobert-pot, keeelly91, plantmom.amsterdamVijf of meer orchideeën in één pot gebundeld of meerdere exemplaren naast elkaar gestyled. In één kleur of juist een mengelmoes van allerlei kleuren en soorten. Hun luchtwortels goed zichtbaar – of niet. In een robuuste, tijdloze of vintage bloempot, door elkaar heen geplant of juist netjes op gelijke afstand van elkaar. Jouw orchideeënjungle, jouw keuze. Dit najaar geldt more is more, niets is te gek, hoe meer planten in huis hoe beter! Het stylen van planten werkt ontspannend en geeft je na afloop vaak het gevoel van een gloednieuwe inrichting. Dus waar wacht je nog op? Het is de hoogste tijd om orchideeën in huis te halen en een jungle te planten. Vind je het lastig om je eigen creativiteit de vrije loop te laten? Samen met Keeelly91, Theo-Bert Pot en Plantmom.amsterdam, geven we je orchideeën-stylingtips én verzorgingsadvies.

Ook leuk om te lezen