• Alles voor huis, tuin & dier
 • Voor de beste groeninspiratie
 • Handige groenvideo's
vuurwerk, lucht, rood, wit, blauw, knal, ontploffing
minuten lezen

Vuurwerk

Voor het mooiste knalvuurwerk en siervuurwerk ga je natuurlijk naar Intratuin. Hier kun je de nieuwste vuurwerkpakketten, vuurpijlen, cakes, mortieren en nog veel meer bestellen in onze vuurwerkwebshops. Deze vuurwerkwebshops worden beheerd door de onze winkels zelf. Het is aan de Intratuin vestiging wanneer de webshop live gaat, de prijzen zichtbaar worden en wanneer de voorverkoop gestart wordt. Wil jij weten wanneer jouw Intratuin vuurwerkwebshop live gaat? Neem dan contact op met jouw vestiging. Ook de vuurwerkfolder is online te bekijken op de vuurwerkwebshop van jouw vestiging.

Dit jaar vindt de losse verkoop plaats op zaterdag 28, maandag 30 en dinsdag 31 december. Je kunt je vuurwerk dan afhalen in de vestiging.

Let op: op zondag 29 december mag er landelijk geen vuurwerk vanaf categorie 2 afgehaald worden. Categorie 1 vuurwerk (vuurwerk dat het gehele jaar afgestoken mag worden) mag wel op zondag 29 december verkocht en afgehaald worden.

Goed knalvuurwerk en siervuurwerk bestel je aan het einde van het jaar bij de volgende Intratuin winkels:

 

Het mooiste vuurwerk van Nederland

Je koopt bij Intratuin niet zomaar vuurwerk, maar wij doen er alles aan om je het mooiste vuurwerk aan te bieden wat er in Nederland verkocht mag worden. Ieder jaar gaan de specialisten van Intratuin weer op pad om nieuwe vuurwerkartikelen te bekijken. Uiteindelijk blijven alleen de mooiste artikelen over en die komen in onze collectie. Uiteraard kijken we daarbij ook naar een goede prijs en doordat Intratuin één van de grootste vuurwerkverkopers is van Nederland kunnen wij bij onze importeurs ook scherpe prijzen afspreken. Dat vertalen we graag door in onze verkoopprijzen. Bij veel artikelen zijn wij de goedkoopste van Nederland.

Vuurwerk afsteken: vanaf wanneer mag het?

In Nederland mag je vuurwerk alleen afsteken op 31 december vanaf 18:00 tot 02:00. Houd je hier ook aan, want als je dat niet doet dan riskeer je een boete. Zo voorkom je overlast en genieten we met elkaar van een mooi Oud en Nieuw.

Vragen?

Heb je vragen over de verkoop van het vuurwerk of over je bestelling? Neem dan contact op met de vestiging waar je het vuurwerk wilt kopen. Zij kunnen je verder helpen.

Ook leuk om te lezen

Reacties

 1. Avatar

  Wanneer komt de folder en de bestellijst van 2017?

  • Intratuin

   Beste Mechiel, de folder wordt pas in week 50 verspreid. Maar houd deze pagina in de gaten. Zodra de folder en de bestelsite gereed zijn, komt hier een doorverwijzing in te staan.

 2. Avatar

  Goedenavond,

  Is het vuurwerk ook te koop met jullie intratuin cadeaubon?

  Mvg

  • Intratuin

   Hi Jose, dat kan in onze winkels wel, maar via de vuurwerkwebshops kun je er niet mee afrekenen.

 3. Avatar

  Gerard Heezen

  7 december 2017, 19:13 /

  Beste

  Tot op heden nog geen reactie op de bestelling die ik gedaan heb via de site,
  Dit is al betaald met ideal maar geen afhaalbericht ontvangen en geen order bevestiging.
  Div mails al gestuurd maar geen reactie.

  Vriendelijke groet Gerard

  • Intratuin

   Goedemiddag Gerard, je kunt het beste even contact opnemen met de vestiging waarbij je jouw bestelling hebt gedaan. Zij kunnen je verder helpen!

Reageren is niet mogelijk.