• Voor de beste groeninspiratie
  • Alles voor huis, tuin en dier
  • Handige groenvideo's
minuten lezen

Vuurwerk

Voor het mooiste knalvuurwerk en siervuurwerk ga je natuurlijk naar Intratuin. Vanaf eind 2017 kun je de nieuwste vuurwerkpakketten, vuurpijlen, cakes, mortieren en nog veel meer bestellen in onze vuurwerkwebshops.

Goed knalvuurwerk en siervuurwerk bestel je bij volgende Intratuin winkels:

 

Het mooiste vuurwerk van Nederland

Je koopt bij Intratuin niet zomaar vuurwerk, maar wij doen er alles aan om je het mooiste vuurwek aan te bieden wat er in Nederland verkocht mag worden. Ieder jaar gaan de specialisten van Intratuin weer op pad om nieuwe vuurwerkartikelen te bekijken. Uiteindelijk blijven alleen de mooiste artikelen over en die komen in onze collectie. Uiteraard kijken we daarbij ook naar een goede prijs en doordat Intratuin één van de grootste vuurwerkverkopers is van Nederland kunnen wij bij onze importeurs ook scherpe prijzen afspreken. Dat vertalen we graag door in onze verkoopprijzen. Bij veel artikelen zijn wij de goedkoopste van Nederland.

Vuurwerk afsteken: vanaf wanneer mag het?

In Nederland mag je vuurwerk alleen afsteken op 31 december vanaf 18:00 tot 02:00. Houd je hier ook aan, want als je dat niet doet dan riskeer je een boete. Zo voorkom je overlast en genieten we met elkaar van een mooi Oud en Nieuw.

Ook leuk om te lezen

Reacties

  1. Wanneer komt de folder en de bestellijst van 2017?

    • Intratuin

      Beste Mechiel, de folder wordt pas in week 50 verspreid. Maar houd deze pagina in de gaten. Zodra de folder en de bestelsite gereed zijn, komt hier een doorverwijzing in te staan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *