• Alles voor huis, tuin & dier
  • Voor de beste groeninspiratie
  • Handige groenvideo's
5x kamerplanten in huis
minuten lezen

WIN 5x kamerplant voor iedere plek in huis

De feestdagen zijn weer achter de rug, dus nu is het écht tijd om afscheid te nemen van de twinkelende kerstboom. Haal de lichtjes voorzichtig uit de boom en berg alle kerstspullen netjes op. Zo.. dat geeft een opgeruimd gevoel. Maar toch voelen we ook een leegte. Een leegte die opgevuld moet worden!

Haal nieuwe lucht in huis met nieuwe planten, want groen maakt gelukkig. Het bewijs stapelt zich op dat je je beter voelt als je je omringt met planten. Alleen al het kijken naar groen is rustgevend. Bovendien zuiveren sommige planten ook nog eens de lucht. Dus gun jezelf een groenkuur en vul je huis met planten! Of het nou de woonkamer, vensterbank, werkkamer, badkamer of slaapkamer is, voor iedere plek in huis hebben we vijf planten voor je geselecteerd die zich daar prima thuis gaan voelen.

kamerplanten orchidee

WIN!

Deze actie is inmiddels gesloten. Kelly Bakker uit Almere is de winnaar, gefeliciteerd! Wij hebben per mail contact met je opgenomen.

Maak kans op een kamerplant voor iedere plek in je huis: de slaapkamer, badkamer, woonkamer, werkkamer en een plant voor in de vensterbank. Ben jij de gelukkige winnaar? Dan mag jij 5 kamerplanten uitzoeken in jouw favoriete Intratuin vestiging. In een mooie pot komt een plant écht goed tot z’n recht, dus die mag je er ook bij uitzoeken. In totaal kies je dus 5 kamerplanten én 5 bijpassende potten uit met een maximale verkoopprijs van €450,-. Bekijk hier de actievoorwaarden. Meedoen kan tot en met zondag 27 januari 2019.

Ook leuk om te lezen