• Alles voor huis, tuin & dier
  • Voor de beste groeninspiratie
  • Handige groenvideo's
Kerstdorp miniaturen de Brink intratuin
minuten lezen

WIN: 28-delig kerstdorp De Brink

Kan jij ook niet wachten om je miniatuurdorp weer op te bouwen? Of staat die van jou al te schitteren in de woonkamer? Intratuin is fan van miniatuurdorpen en daarom hebben wij dit jaar ons eigen dorp gemaakt! Wij stellen je voor aan miniatuurdorp ‘De Brink’.

In het dorp De Brink is het altijd gezellig in de winter. Met een ijsbaan op het dorpsplein, besneeuwde bomen en huisjes en warm aangeklede figuurtjes. De winkeletalages werpen een zacht licht op het plein, terwijl het orkest speelt in de muziektent. Idyllischer kan haast niet. Kies zelf welk onderdeel je leuk vindt of creëer het hele dorp!

De Brink

Kerstdorp miniaturen de Brink intratuin

WIN!
Maak kans op een 28-delige set van het dorp De Brink bestaande uit de schaatsbaan, muziektent, stadhuis, kerk, vier winkels, een 16-delig orkest, veldwachter, melkboer en groenteman met kar en de bakkersjongen op de fiets. t.w.v. € 400,-  Vul hieronder het formulier in en wie weet win jij dit kerstdorp!

Deze actie is inmiddels verlopen. Dinsdag 13 november maken we hier de winnaar bekend. De winnaar wordt per mail op de hoogte gebracht.

Ook leuk om te lezen