• Alles voor huis, tuin & dier
  • Voor de beste groeninspiratie
  • Handige groenvideo's
Krabpaal Elora Designed By Lotte
minuten lezen

WIN 3x Elora krabpaal van Designed By Lotte

Poezen voelen zich snel thuis als er plekjes zijn waar ze kunnen spelen, eten en slapen. Zo zorg je voor een warm welkom voor die lieve, harige huisgenoot. Wist je namelijk dat katten twee derde van hun leven slapen? Dus een fijne slaapplek is een must. Er is niet altijd een schoot in de buurt, maar een mand of kussen op een rustige, warme plek vinden ze ook prima. Als ze wakker zijn…willen ze bewegen. Even naar buiten, maar ook binnen zitten katten niet stil. Leuke speeltjes en een krabpaal om in te klimmen brengen ze in beweging. Je mag meespelen – vinden ze leuk! Miauw, honger! Eten doen katten het liefst op een rustige plek. Prima in de keuken, maar dan wel op een plekje waar ze niet steeds worden gestoord.

Win krabpaal Elora

WIN!

De actie is gesloten. Gefeliciteerd Ida Metz, Gwendolyn Wolters en  Jacqueline Bergsma jullie zijn de gelukkige winnaars van een Designed by Lotte krabpaal. We nemen per mail contact met jullie op.

Maak jouw kat gelukkig met een nieuw interieur! Met de krabpaal Elora van Designed by Lotte geef je niet alleen je kat, maar ook jezelf een mooie cadeau. Het is een echte eyecatcher in je interieur. We mogen 3 exemplaren weggeven.  Bekijk hier de actievoorwaarden.

Ook leuk om te lezen