• Voor de beste groeninspiratie
  • Alles voor huis, tuin en dier
  • Handige groenvideo's
minuten lezen

WIN: Napoleon BBQ pakket

Bij Intratuin vind je sinds dit jaar diverse barbecues van het Canadese merk Napoleon in het assortiment, en daar zijn we trots op! Napoleon is de expert op het gebied van barbecues. Alle modellen hebben een stoer design, zijn gebruiksvriendelijk en voorzien van de nieuwste snufjes. Van de kleine, veelzijdige TravelQ-serie tot aan de zeer luxueuze Prestige PRO modellen, met een Napoleon beleeft je zeker veel BBQ plezier. Of je nou van een traditionele houtskoolbarbecue houdt of liever een makkelijke gasbarbecue, Napoleon biedt voor iedere BBQ’er een mooie en geschikte oplossing. Het Canadese merk Napoleon bestaat al tientallen jaren en staat garant voor kwaliteit en service.

Napoleon BBQ's bij Intratuin

Napoleon accessoires bij Intratuin

WIN
Word een barbecue expert met de Napoleon houtskoolgrill PRO22K-LEG en handige accessoires. Wij geven één Napoleon BBQ pakket weg. Dit pakket bestaat uit:

De Napoleon houtskoolgrill PRO22K-LEG zet zichzelf op de kaart met zijn praktische functies en comfort. Door het geoptimaliseerde ventilatiesysteem, dat ook volledig gesloten kan worden, kan de grill hele lage temperaturen bereiken. Dankzij het comfortabele dekselscharnier, dat een veilig en gemakkelijk openklappen van het deksel garandeert, kan de grillchef met elke gewenste positie van de kogel veilig grillen. Het op drie hoogtes verstelbare, opklapbare en massief gegoten WAVE grillrooster (Ø 57 cm) zorgt voor een gelijkmatig verdeelde en lang aanhoudende warmteverdeling.

De RVS-warmteverdeler zorgt voor een gelijkmatig verdeelde warmte. Een grote, gecoate asemmer van staal en het robuuste kolenrooster zijn andere voordelen. Die vier vastgeschroefde poten zorgen ervoor dat de grill stabiel staat en door de grote, weerbestendige wielen kan de PRO22K-LEG gemakkelijk meegenomen worden. Zo komt de grill altijd precies daar, waar jij wilt grillen!

De inschrijfperiode is inmiddels verlopen. De prijswinnaar wordt hier vanmiddag, op 22 mei, bekend gemaakt én per mail op de hoogte gebracht.

Ook leuk om te lezen