• Alles voor huis, tuin & dier
  • Voor de beste groeninspiratie
  • Handige groenvideo's
BBQ Napoleon rogue 365-2
minuten lezen

WIN Napoleon gasbarbecue Rogue 365-2

Samen koken en eten aan een lange tafel terwijl je die onmisbare geur van de barbecue opsnuift. Hoe gezellig klikt dat? Dus hup, naar buiten en vier met de buren – of met wie je maar wilt – een zomers barbecuefeest! En wie weet doe je dat deze zomer met een nieuwe gasbarbecue…

WIN!
Deze winactie is gesloten. Gefeliciteerd Wilfred Visser, jij bent de gelukkige winnaar! Er is per mail contact opgenomen.

Maak kans op de Napoleon gasbarbecue Rogue 365-2 ter waarde van € 599.- + gratis gietijzeren grillplaat t.w.v. € 49.99.  Met de robuuste en duurzame grillkamer van gegoten aluminium, branders van zwaar RVS en een uniek warmteverdelingssysteem biedt de Rogue een tot nog toe ongekende grillervaring. De Rogue 365-2 is uitgerust met gaspit in de linker zijtafel, waarmee je bijgerechten klaar kunt maken. Zelfs met deze zijbrander zijn beide zijtafels inklapbaar, zodat een compacte opslag mogelijk is. Zie jij jezelf wel achter deze BBQ staan? Vul het onderstaande formulier in en ga akkoord met de actievoorwaarden. Bekijk hier de actievoorwaarden. Meedoen kan tot en met zondag 30 juni 2019. 

Ook leuk om te lezen