• Alles voor huis, tuin & dier
  • Voor de beste groeninspiratie
  • Handige groenvideo's
Boek Staycation Anne de Buck
minuten lezen

WIN 10x boek Staycation

Verlang jij ook weer naar die lange, warme, dampende zomer van vorig jaar? De afgelopen maanden hebben we ons uit onze naad gewerkt. In het donker opstaan, de kids naar school sjezen en vervolgens gefrustreerd de file inrijden omdat je deze keer écht op tijd op je afspraak moet zijn. Of het nou door het zonnetje komt, of de temperatuur..maar in de zomer voelt alles gewoon een stuk relaxter aan. Iedereen lijkt vrolijker en het tempo mag even omlaag..even tijd om wat rustiger aan te doen. Tijd om te ontspannen. En daarvoor hoef je niet ver van huis te zijn. Dat kan gewoon in je eigen achtertuin. Om jouw staycation – jouw vakantie aan huis – helemaal goed te ervaren hebben wij drie staycation-stijlen samengesteld; Bohemian Ibiza, Zen Japan en Classy Cotê d’Azur. Hiermee kan je heel gemakkelijk je eigen staycation in je tuin, op je dakterras of op je balkon creëren. Voetjes omhoog, muziekje aan en chillen maar! Zo zie je maar..een vakantiegevoel hoeft niet ver én duur te zijn.

Wie daar nét zo over denkt is Anne de Buck. Anne heeft jarenlang de hele wereld overgereisd en deelt haar ervaringen op haar blog Your Little Black Book en in haar reisboeken. In haar laatste boek ‘Staycation’ laat zij ook zien dat het dicht bij huis nét zo fijn kan zijn als in een ver vakantie-oord. Hierin tipt ze je over de leukste slaapplekken, shops, koffie- en wijnbarretjes en andere leuke hotspots in en om steden in Nederland en België.

Boek Staycation Anne de Buck

 

WIN!
Wij mogen 10 speciaal gesigneerde exemplaren van het boek ‘Staycation’ weggeven! Vul het onderstaande formulier in. Bekijk hier de actievoorwaarden. Meedoen kan tot en met maandag 22 april 2019. Dinsdag 23 april 2019 wordt er persoonlijk contact opgenomen met de winnaars en maken we hier de winnaars bekend.

 

Ook leuk om te lezen