• Alles voor huis, tuin & dier
  • Voor de beste groeninspiratie
  • Handige groenvideo's
Biodiversiteit tuin
minuten lezen

WIN persoonlijk tuinadvies en shoptegoed t.w.v. € 150,-

Hoe is de biodiversiteit in jouw tuin? Zou jij wat vaker willen genieten van het gezang van vogels in de tuin? Of de mooiste vlinders willen bewonderen? Zorg er dan voor dat jouw tuin een goede balans heeft tussen bestrating, water en planten. Om je een beetje op weg te helpen hebben we een testje voor je gemaakt. Doe de test en ontdek hoe biodivers jouw tuin is. Ben jij al goed bezig? Of kun je nog wel wat verbeteren? Met onze tips in de uitkomst van de test helpen we je graag op weg!

Liever persoonlijk advies? Doe dan hieronder mee met onze winactie en maak kans op een persoonlijk tuinadvies van één van onze Intratuin specialisten. Als winnaar word jij uitgenodigd bij jouw favoriete Intratuin vestiging (dit geef je al aan in het formulier). Onder het genot van een kopje koffie met wat lekkers wordt er samen met onze specialist gekeken hoe jij voor meer biodiversiteit in jouw tuin kan zorgen. Maak vooraf al wat foto’s van jouw tuin nu, of neem wat foto’s mee van jouw tuin in bloei afgelopen zomer. Samen wordt er gekeken wat er aan bodem, planten en dieren in de tuin verbeterd kan worden. Daarna ga je met onze specialist producten shoppen die de biodiversiteit in jouw tuin kunnen bevorderen; denk bijvoorbeeld aan mooie vlinderlokkende planten. Je krijgt een cadeaukaart van € 150,- van ons!

WIN!

Maak van jouw tuin een levende tuin! Vul het onderstaande formulier in en maak kans op een persoonlijk tuinadvies. Bekijk hier de actievoorwaarden. Meedoen kan tot en met zondag 31 maart 2019. Maandag 1 april 2019 wordt er persoonlijk contact opgenomen met de winnaar en maken we hier de winnaar bekend.

Ook leuk om te lezen