• Voor de beste groeninspiratie
  • Alles voor huis, tuin en dier
  • Handige groenvideo's
WOLF-Garten bladblazer winactie
minuten lezen

WIN: WOLF-Garten bladblazer

Aan het einde van de zomer gaan de bladeren aan bomen en struiken weer verkleuren. Dat is een prachtig beeld. De herfst doet langzaam haar intrede. Dat betekent ook dat er in de tuin weer van alles mag gebeuren; bollen planten voor het voorjaar, nog een paar keer het gras maaien, bomen terug snoeien en natuurlijk opruimen. Om ervoor te zorgen dat de tuin helemaal klaar is voor de winter, mag een krachtige bladblazer niet ontbreken. Hij is de ideale hulp tijdens alle opruimkarweitjes. Verwijder afgevallen bladeren uit de vijver om schimmels en ziektes in het water te voorkomen. Maar ruim niet alle bladeren op, want egels kunnen dit goed gebruiken om er een schuilplek voor te maken voor hun winterslaap.

WIN!
Is jouw tuin al herfstklaar? Met de bladblazer LBV 2600 E van WOLF-Garten is dat zo gedaan!  Wij mogen 5 bladblazers weggeven:

WOLF-Garten bladblazerWOLF-Garten bladblazer

 

 

 

 

 

 

 

De bladblazer LBV 2600 E van WOLF-Garten heeft een krachtige 2.600 Watt motor en een dubbele functie: zet de schakelaar in een handomdraai in de blaasstand om de bladeren op een berg  te verzamelen om ze daarna eenvoudig op te zuigen in de zuigfunctie. De bladblazer versnippert de bladeren waarna ze worden opgevangen in de zak, die met een ritssluiting aan de onderzijde eenvoudig te ledigen is. Ook handig: de tot mulch versnipperde bladeren komen goed van pas op de composthoop, maar kunnen ook dienen als bescherming van planten en struiken tegen de vorst.

De winactie is inmiddels gesloten. Dit zijn de 5 prijswinnaars:

Jan Bulte
Franca Tireliren
Michelle Averink
Christelle Thienpondt
Mart ten Dam

De winnaars zijn per mail op de hoogte gebracht.

WOLF-Garten bij Intratuin

Ook leuk om te lezen